Fyllda ägg

Fyllda ägg är gott och vackert på påskbordet.

Skriv ut8 portioner25 minuter

    4 ägg

    3 msk majonnäs

    1 ½ krm curry

    1 dl hackad persilja och gräslök

    1 krm salt och nymald svartpeppar efter smak

    Till dekoration

    ca 10 gräslöksstrån, delade tvärsöver

    5 skivade rädisor

    nymald svartpeppar

    1. Koka äggen 12 minuter från att du har lagt dem i kastrull med kallt vatten och satt på plattan. Häll av och spola äggen i kallt vatten.
    2. Skala och dela äggen i halvor på längden och gröp ur gulorna i en skål.
    3. Mosa det till en grynig massa med en gaffel.
    4. Rör ihop majonnäs, curry, örter och salt och peppar.
    5. Skeda blandningen i ägghalvorna och garnera med gräslök och tunt skivade rädisor. Peppra lätt.
    Sundkurs Kompass

    Relaterade recept

    Se mer recept