Fyllda ägg

Fyllda ägg är gott och vackert på påskbordet. Kan också bjudas som tillbehör till en skiva rökt lax som förrätt. Eller varför inte som matigare tilltugg?

Skriv ut8 portioner25 minuter

    4 ägg

    3 msk majonnäs

    1 ½ krm curry

    1 dl hackad persilja och gräslök

    1 krm salt och nymald svartpeppar efter smak

    Till dekoration

    ca 10 gräslöksstrån, delade tvärsöver

    5 skivade rädisor

    nymald svartpeppar

    1. Koka äggen 12 minuter från att du har lagt dem i kastrull med kallt vatten och satt på plattan. Häll av och spola äggen i kallt vatten.
    2. Skala och dela äggen i halvor på längden och gröp ur gulorna i en skål.
    3. Mosa det till en grynig massa med en gaffel.
    4. Rör ihop majonnäs, curry, örter och salt och peppar.
    5. Skeda blandningen i ägghalvorna och garnera med gräslök och tunt skivade rädisor. Peppra lätt.
    Sundkurs Kompass

    Relaterade recept

    Se mer recept