Picknickmacka med pestokeso, skivad kycklingfilé, sallat och riven morot

Perfekt matig macka att ta med på picknick.

Skriv ut4 portioner10 minuter

    4 stora rustika portionsbröd

    4 msk pesto

    1 ½ dl keso

    2 dl fint strimlad sallat, t ex isberg eller roman

    1 morot, skalad och grovriven

    1 stekt kycklingfilé eller motsvarande mängd köpt färdigstekt kycklingkött, tunt skivat eller tärnat

    nymald svartpeppar efter smak

    1. Dela bröden och gröp ur lite av inkråmet (det kan du spara och steka eller rosta i smulor och ha på sallad eller pasta).
    2. Blanda pesto och keso.
    3. Fördela sallat och morot i botten på bröden.
    4. Klicka på pestoröran och lägg på kycklingköttet. Peppra lätt.
    5. Toppa med överdelarna på bröden och svep in i folie eller smörpapper.
    6. Ät snart.
    Sundkurs Kompass

    Relaterade recept

    Se mer recept