Kesosmörgås med tonfisk samt liten fruktsallad
Det här är en god frukost eller ett stadigare mellanmål. Bra att ha en röra i kylen som håller cirka 2 dagar.
Kesoröra med tonfisk
1 burk tonfisk i olja (185 g)
2 dl Keso
½ litet äpple, finhackat
10 cm purjolök, strimlad
osötat rågbröd
Till servering
skivade tomater
nymald svartpeppar
- Blanda tonfisken med lite av oljan, keso, äpple och purjolök.
- Ställ fram röran i en skål och servera rågbröd till.
- Toppa med skivade tomater och peppar.
Enkel fruktsallad
1 stort äpple, urkärnat och tunt skivat
1 stor banan, skalad och skivad
1 stor apelsin, skalad och skuren i bitar
- Blanda ingredienserna till fruktsalladen och låt det stå och safta till sig ett litet tag.
- Lägg upp i små skålar.
Relaterade recept
Se mer recept