Kesosmörgås med tonfisk samt liten fruktsallad

Det här är en god frukost eller ett stadigare mellanmål. Bra att ha en röra i kylen som håller cirka 2 dagar.

Skriv ut4-615

Kesoröra med tonfisk

1 burk tonfisk i olja (185 g)

2 dl Keso

½ litet äpple, finhackat

10 cm purjolök, strimlad

osötat rågbröd

Till servering

skivade tomater

nymald svartpeppar

  1. Blanda tonfisken med lite av oljan, keso, äpple och purjolök.
  2. Ställ fram röran i en skål och servera rågbröd till.
  3. Toppa med skivade tomater och peppar.

Enkel fruktsallad

1 stort äpple, urkärnat och tunt skivat

1 stor banan, skalad och skivad

1 stor apelsin, skalad och skuren i bitar

  1. Blanda ingredienserna till fruktsalladen och låt det stå och safta till sig ett litet tag.
  2. Lägg upp i små skålar.
Sundkurs Kompass

Relaterade recept

Se mer recept